Leverandører

Vi har nøje udvalgt en lang række leverandører, så vi sikrer, at vi altid kan opfylde dine behov. Produkterne kan du anvende i qPCR, ELISA/RIA, turbidimitri, flowcytometri, WB, DNA/RNA oprensning og meget mere.

Søger du noget bestemt, så klik her, og kontakt os, og vi finder den bedste løsning sammen.

Alcor Scientific

Alcor Scientific har udviklet et fuldautomatisk sedimentationsreaktion instrument, iSED, der fuldautomatisk analyserer blodprøver direkte fra EDTA og pædiatriske rør på ca. 3 minutter.

Få mere at vide om instrumentet under biokemi produktsiden.

AnshLabs

Vi kan nu præsentere en af de ledende producenter indenfor immunoassays til vækst og reproduktion, neurogenrative sygsomme, onkologi m.m. AnshLabs.

AnshLabs udvikler nye biomarkører sammen med ledende forskere i verden, og har bl.a. udviklet nogle af de bedste hormonanalyser på markedet.

Assays for Glukagon, GLP-1, GLP-2, Oxyntomodulin og MPGF er nogle af dem, der kan nævnes.

BDR

BDR udvikler og producerer CE/IVD mærkede kit indenfor genetik, med vægt på 'triplet repeat disorders' og genetiske markører via henholdsvis fragment analyse, samt real-time PCR.


 

CyberGene

Diagnostiske kit til analyse af kromosomale sygdomme. CromeQuant QF-PCR - et af de mest brugte CE-mærkede kit til prænatal diagnostik og Chromo Quant AZF-PCR-baseret diagnostisering af mikrodeletioner i Y-kromosonet.

 

DIAsource

 

DIAsource udvikler og producerer en lang række af ELISA og RIA analyser af høj kvalitet, indenfor områder som diabetes, autoimmunitet, cancer, fertilitet, knogle metabolisme m.fl.

En unik og patenteret analysemetode til bestemmelse af frit vitamin D er et af deres meget interessante områder.

 

Elisabeth Pharmacon (Eligene)

Tjekkiets førende udvikler og producent af molekylærbiologikit indenfor human genetik, patogen detektion, DNA-oprensning med mere. Metoderne er real-time PCR og NGS.

IBL-Japan

IBL-Japan er et spændende firma med innovative biomarkører indenfor bla. nyre sygdomme, knogle metabolisme og neurologi.

Klotho, GD-IgA, ANGPTL8 og GIP for, at mævne nogle af deres interessante assays.

Immundiagnostik

Specialiserede i udvikling og produktion af innovative parametre og metoder i diagnostik og forskning. Blandt andet førende indenfor analyser til biologiske lægemidler samt gastroenterologi.

Immunostep

Er et af Europas fremmeste udviklere og producenter af innovative produkter til diagnostik og klinisk forskning indenfor Flowcytometri. Immunostep er et spin-off fra Prof. Orfaos lab i Salamanca, Spanien.

B

B

Medipan/Generic Assays

25 års erfaring indenfor autoimmunitet. Specialister indenfor udvikling og produktion af produkter til detektion af autoantistoffer. Første firma i verden der lancerede et fuldautomatiseret celle-baseret immunoflourosens-testsystem, Aklides.

 

Oncimmune

Har udviklet earlyCDTtest for tidlig diagnosticering af lungecancer. Teknologien er baseret på 7 forskellige autoantistoffer, der tilsammen udgør stor specificitet for lungecancer, selve analysemetoden er ELISA.

Oncimmune udvikler fortsat andre cancer tests, og har ovarie- og levertests i pipelinen.

PathoFinder

"State of the art" multiplex real-time PCR-paneler, til molekylær diagnostik af pathogener i humane kliniske prøver, valideret på LightCycler- og RotorGene-systemer.

B

PathoNostics

"State of the art" multiplex real-time-PCR til diagnostisering af overflade og invasive svampeinfektioner - samt identifikation af multi-azole resistens, valideret til LightCycler samt RotorGene systemer.

Progenie-Molecular

Udvikler og producerer CE-IVD-godkendte kit og reagenser med sensitiv og specifik detektion og kvatificering af pathogener og genetiske mutationer.

Salimetrics

Salimetrics er bredt anerkendt som pioner og den globale leder indenfor opsamlingkit og ELISA analyser til spytprøver.
Deres spyt opsamlingsmetoder og spyt ELISA kits er brugt verden over, og du kan regne med at pålidelige analyseresultater i spyt-forskning og diagnostik.

 

 

StressMarq Biosciences

Med over 7.000 produkter og en portefølje af antistoffer, konjugater, proteiner og kits er canadiske StressMarq Biosciences et af de absolut førende indenfor deres felt af eks. 'Heat Shock proteins' som HSP70, 'Oxidative Stress' som 8-OHdG.

De kan levere et stort udvalg af forskningsrelateret produkter indenfor cancer, celle signalering, neuroscience, apoptosis og meget mere. Forhør os, om vi har det du mangler.

 

 

Quidel/Immutopics/TECOmedical

Quidel er en af de førende indenfor komplement og knogle analyser, med CE godkendte assays til C3a, C4d, Bb, DPD, BAP og mange flere.

Immunotopics er kendt for deres analyser til især FGF-23 og PTH, og TECOmedical har kits til eks. intakt proinsulin, adiponectin, MBL og mange flere.