B

Velkommen til LABLAB ApS

 

Ny dansk personlig og innovativ leverandør af laboratorieprodukter til diagnostik og forskning.

Vi fokuserer på kvalitet, service og spændende produkter.

Specialiserede analyser til diagnostik og forskningsbrug, samt instrumenter for prøvepræparering og analysearbejde er vores hovedområder.

Din professionelle partner.

PRODUKTER i FOKUS

 

 

Quidel fra Californien har de sidste knap 40 år udviklet og produceret produkter til forskning og diagnostik. Et af deres primære felter er indenfor komplement og knogle produkter, 'MicroVue' omfatter immunoassays for kvantificering af biokemiske markører som DPD, BAP og PYD for knogleomsætning. Deres komplement assays er mange steder i verden referencen, og omfatter CH50eq, Bb, C1 INH, C3a, C4d o.a.

Quidel har desuden et stort udvalg i humane komplement proteiner, depleted sera, antistoffer samt deres velkendte og meget brugte Normal Human Serum Complement, for in vitro eksperiementer for eks. biokompatibilitet, hvor man ønsker, at fastslå evt. komplement aktivering/cytotoksilogi.

Quidel har købt Immutopics og deres velkendte portefølje indenfor kit til især PTH og FGF-23, til både humane og rotte/mus.

Kontakt os for mere information info@lablab.dk

 

 

 

 

iSED fra Alcor Scientific er et fuldautomatisk random access instrument til måling af sedimentationsreaktion (sænkning). Instrumentet er kompatibelt med EDTA og pædiatriske rør, og resultater opnåes efter ca. 3 minutter.

 

 

 

BDR udvikler og producerer assays indenfor genetik og HLA, som eks. Huntington og cøliaki genotypningsassay, og er af høj kvalitet.

 

 

OncImmune's blodtest, som i forvejen er lanceret i USA, virker ved at opspore kræftantistoffer i blodet, hvilket hjælper lægerne med at identificere sygdommen tidligt. På nuværende tidspunkt er analyse for lungecancer lanceret og CE godkendt.

 

 

Det nye PathoNostics DermaGenius Complete II real-time PCR assay, differentierer de 12 mest klinisk relevante dermatofyt species hurtigt og sikkert.

 

 

Unikt assay fra Immunostep, for isolering af exosomer fra plasma, urin eller cellekultur.

 

 

ChromoQuant AZF PCR kit fra CyberGene analyserer mikrodeletioner på Y kromosomet, AZFa, AZFb, AZFc samt terminal deletion, i henhold til EAA/EMQN guidelines 2013, og er CE godkendt.

 

 

FineTest udvikler og producerer et kæmpe udvalg af ELISA kits, antistoffer og proteiner.

Kontakt os for forespørgsel på det du præcist mangler.

 

 

Biologiske lægemiddel-monitorering og antistofdannelse.

Tyske Immundiagnostik AG er en af de førende producenter indenfor analyser til biologiske lægemidler. De har assays til både monitorering og antistofdannelse.

Produktporteføljen omfatter: Infliximab, Eternacept, Adalimumab, Golimumab, Vedolizumab og Ustekinumab.

 

Calprotectin (MRP 8/14, S100A8/A9) er en tidlig og sensitiv inflammationsmarkør. Vi forhandler et unikt ELISA assay til kvantitativ bestemmelse i serum og plasma.

 

 

Dot Diver fra Generic Assays

Kompakt og integreret automatiseret system for Immunodot assays.

Fleksibelt, let, hurtigt og stabilt instrument.

Assays som bl.a. cøliaki (Deamidated Gliadin, tissue Transglutaminase), anti-gangliosid (GM1, GM2, GM3, GM4, GD1a, GD1b, GD2, GD3,GT1a, GT1b, GQ1b and Sulfatide), anti-fosforlipid (Cardiolipin, P-acid, P-ethanolamine, P-glycerol, P-inositol, P-serine, annexin V, ß2-GP I, prothrombin), scleroderma 10 (Scl-70, CENP-A, CENP-B, PM/Scl-100, PM/Scl-75, Ku, RNA Polymerase III, RNP (68kD/A/C), Fibrillarin, Th/To) og mange flere kan benyttes på Dot Diver og scanner for kvantitative resultater.

 

 

 

Immundiagnostik er førende indenfor diverse Calprotectinanalyser fra ELISA over hurtigtests med mobil-app, ekstraktionsrør med stabiliseringsbuffer samt automatiserede analyse (TurbiCal).

 

 

 

InstruNor har udviklet og producerer en højt specialiseret og unik præpareringsrobot for flowcytometri, der fuldautomatisk kan vaske, lysere, indfarve med mere ud fra blod og knoglemarv, før endelig flowanalysering.

 

 

 

Immunostep, en førende leverandør af antistoffer for flowcytometri. IREM-2, Kappa/Lambda, apoptosis og stamcelleassays samt meget mere.

NYHEDER

 

 

Tak til leverandører og kunder for en god ERA-EDTA Nephrology konference.

 

 

Vi kan med glæde meddele, at vi nu er forhandler af Quidel, Immunotopics og TECO produkter i Danmark.

Quidel er en af de førende indenfor komplement og knogle analyser, med CE godkendte assays til C3a, C4d, Bb, DPD, BAP og mange flere.

Immunotopics er kendt for deres analyser til især FGF-23 og PTH, og TECOmedical har kits til eks. intakt proinsulin, adiponectin, MBL og mange flere.

 

 

Vi kan med glæde meddele, at vi nu har forhandling af det mest fuldautomatiske ESR instrument (sedimentationsanalyse) på markedet, udviklet og produceret af Amerikanske Alcor Scientific.

 

 

Hibergene fra Irland udvikler og producerer molekylære analyser indenfor mikrobiologi. Teknologien bygger på isotherm amplifikation (LAMP), der resulterer i høj sensitivitet og specificitet, og en analysetid på kun 30 min.

Analyse-repertoiret omfatter C. difficile, Gruppe B streptokokker, Mycoplasma pneumoniae samt Meningococcus.

 

 

 

Vi kan med glæde byde velkommen til en ny og spændende leverandør 'BDR'.

BDR udvikler og producerer CE/IVD mærkede kit indenfor genetik, med vægt på 'triplet repeat disorders' og genetiske markører via henholdsvis fragment analyse, samt real-time PCR.

 

 

Ny leverandør: DIAsource

DIAsource udvikler og producerer en lang række af ELISA og RIA analyser af høj kvalitet, indenfor områder som diabetes, autoimmunitet, cancer, fertilitet, knogle metabolisme m.fl.

En unik og patenteret analysemetode til bestemmelse af frit vitamin D er et af deres interessante områder.

 

 

 

Ny leverandør: Salimetrics

Salimetrics er globalt ledende indenfor opsamlingskit og ELISA analyser til spytprøver til forskning og diagnostik.

Vi er glade for nu, at kunne tilbyde disse unikke produkter.

 

 

 

Patho Finder

Ny leverandør: PathoFinder

"State of the art" multiplex real-time PCR-paneler, til molekylær diagnostik af pathogener i humane kliniske prøver, valideret på LightCycler- og RotorGene-systemer.

 

 

 

Vi kan nu præsentere en af de ledende producenter indenfor immunoassays til vækst og reproduktion, neurogenrative sygsomme, onkologi m.m. AnshLabs.

AnshLabs udvikler nye biomarkører sammen med ledende forskere i verden, og har bl.a. udviklet nogle af de bedste hormonanalyser på markedet.

Assays for Glukagon, GLP-1, GLP-2, Oxyntomodulin og MPGF er nogle af dem, der kan nævnes.

 

 

Med over 7.000 produkter og en portefølje af antistoffer, konjugater, proteiner og kits er canadiske StressMarq Biosciences et af de absolut førende indenfor deres felt af eks. 'Heat Shock proteins' som HSP70, 'Oxidative Stress' som 8-OHdG.

De kan levere et stort udvalg af forskningsrelateret produkter indenfor cancer, celle signalering, neuroscience, apoptosis og meget mere. Forhør os, om vi har det du mangler.

 

 

Patho Nostics

Ny leverandør: PathoNostics

"State of the art" multiplex real-time-PCR til diagnostisering af overflade og invasive svampeinfektioner - samt identifikation af multi-azole resistens.